mun. Chișinău, str. Bernardazzi 68
Lu-Vi: 09:00 - 17:00

Cutter OLFA TS-1

Cutter OLFA TS-1

În stoc
168 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova nu este

Cuțit Olfa cu adâncimea reglabilă a tăieturii OL-TS-1.

   Dacă este necesară o piesă de bijuterie lipită pe planul materialului, atunci în această situație nu este posibil să se facă fără cuțitul TS-1. Cu ajutorul unui dispozitiv care fixează extensia lamei, este ușor să obții o precizie unică de tăiere și o adâncime de penetrare în material.

   Acest tip de cuțite ar trebui să fie atribuit și clasei universale, deoarece instrumentul este reglat tehnologic pentru o lungime atât de scurtă. Dar, cel mai mult, designerii au nevoie atât de aceasta cu experiență consacrată, cât și de începători în activitatea de design. Olfa (OLFA) TS-1 este pur și simplu indispensabilă atunci când problema pentru designul interior cosmetic este rezolvată folosind hârtie și alte materiale.

   Corpul cuțitului este proiectat astfel încât cu o precizie unică transferă forța în lamă. În acest caz, este posibil să se ajusteze nivelul presiunii mecanice asupra materialului. Cuțitul este echipat cu o lamă din clasa TSB-1, ceea ce creează o oportunitate unică de a efectua o tăietură cu adevărat microscopică. 0,1 mm ─ aceasta este grosimea minimă tăiată. Cu acest parametru, materialul de bază rămâne intact. Ceea ce este necesar pentru o persoană care, cu ajutorul unui cuțit, colectează articole din ziare, fotografii tipărite în ziare și așa mai departe.

Produse similare
Cutter OLFA  AK4
Cutter OLFA AK4
321 lei
Cutter OLFA  AK-1/5B
Cutter OLFA AK-1/5B
85 lei
Cutter OLFA  MC-45/2B
Cutter OLFA MC-45/2B
340 lei